(VA) SOGo: Manual d'ajuda webmail de correu corporatiu UV


INFORMACIÓ PENDENT DE REVISIÓ

26 de Setembre SOGo va estar actualitzat a la versió 5.8.4 i per tant l'aspecte i funcionalitats han variat. Estem treballant per a donar suport amb aquesta ajuda actualitzada. Moltes de les funcionalitats i opcions son semblants a l'antiga versió i poden ser consultades en aquest document.

Introducció

SOGo és la "Interfaz Avançada" web al correu que proporciona la Universitat de València, a les persones usuàries dels seus serveis de comunicació.

No es pretén amb ella substituir totalment al nostre veterà Postman, sinó dotar als usuaris que ho necessiten d'una interfície més avançada i moderna per a accedir al seu correu via web.

La interfície de SOgo està dissenyada en AJAX de manera que se semble el més possible a una aplicació local que pogueres tenir en el teu ordinador. De fet, és molt similar a un popular client de correu de codi obert, el Thunderbird. El SOGo es maneja totalment amb el ratolí, utilitza intensivament el botó dret per a mostrar menús contextuals i l'arrossegar (drag-and-drop) per a moure objectes (missatges, esdeveniments, etc%o2026). Açò sí; tot açò té l'inconvenient d'una reduïda compatibilitat: el SOGo no suporta més que un reduït conjunt de navegadors web.

El SOGo, a més de permetre't accedir i gestionar les teues bústies de correu, aporta llibretes d'adreces amb suport de llistes i cercador; dos d'aquestes llibretes estan predefinides amb el directori de la universitat (personal i alumnes).

Així mateix, el SOGo disponde d'una eina per a crear i gestionar múltiples calendaris en en què es poden registrar esdeveniments i tasques.

El SOGo, d'altra banda, no és només un webmail, sinó que es tracta d'una eina col·laborativa, un servidor "groupware", dissenyat des del principi perquè pugues compartir la teua informació amb altres usuaris i amb altres programes.

Els calendaris, les llibretes d'adreces i les bústies es poden compartir amb qualsevol usuari o grup d'usuaris, simplement canviant els permisos perquè uns altres puguen llegir i/o escriure en ells. Els esdeveniments es poden comunicar automàticament als usuaris abonats al calendari i se'ls pot avisar automàticament de la inserció de nous esdeveniments i tasques.

Tant les agendes com les llibretes d'adreces són accessibles des de qualsevol programa que suporte el protocol CARDAV (per a les adreces) i/o el CALDAV (per als calendaris). Exemples provats són l'Evolution, l'iCal, l'Iceowl, l'iPhone, etc%o2026 En particular, el SOGo està totalment integrat amb l'esmentat Thunderbird (que és el client recomanat si es desitja usar una aplicació local, no web).

En aquest manual explicarem les diferents funcionalitats d'aquesta aplicació. Sogo és un programari intuïtiu i podrà descobrir moltes funcionalitats útils que no s'han pogut arreplegar en aquest manual amb l'experiència personal.

Accedir al SoGO (Correu de la UV)

Comencem per accedir al Webmail Sogo. Per a accedir a la pàgina del nostre correu en Sogo posem en el nostre navegador : http://portal.uv.es, o http://correo.uv.es, o https://sogo.uv.es , tinguem en compte, que en alguns portals de la UV, SoGO ve denominant-se, 'correu avançat' en la UV. Accedim a la pàgina d'inici, on se'ns demanen els nostres credencials UV.

En aquesta pàgina posem el nostre usuari i contrasenya per a poder accedir, també podem triar l'idioma. Per a accedir una vegada emplenats les dades donem al botó INICIAR SESSIÓ. Aquesta és la pantalla que veiem quan entrem:

En la barra negra que ens trobem a dalt de la pàgina estan les opcions del sogo i quan seleccionem alguna d'elles en activar-se ens apareixen les seues opcions.

Correu electrònic


Si seleccionem el correu es despleguen les seues opcions. En la zona de l'esquerra de la finestra estan les carpetes disponibles en la nostra bústia. En la safata d'entrada trobem els correus rebuts, en la d'enviats els correus que hem enviat nosaltres, en spam es guarda el correu que el sistema creu que no ens interessa per exemple publicitat, en esborranys és on es guarden els missatges abans d'enviar-los (mentre els escrius), i la paperera és on van els correus esborrats abans de ser eliminats definitivament.

En seleccionar una carpeta, a la dreta de la pantalla veurem els missatges que conté la carpeta.

Si triem un missatge ens ho mostra en el quadre inferior de la pantalla. 

Els missatges nous i sense llegir es mostren en negreta i amb un asterisc. Al costat de la carpeta indica entre parèntesi el numere de missatges sense llegir.

Les opcions del correu són les següents:

Rebre actualitza el correu en el wemail amb els últims missatges rebuts en el servidor. 

 L'opció Redactar serveix per a escriure nous missatges. En seleccionar-ho ens obri una nova finestra en la qual escriurem el missatge.

En aquesta nova finestra tenim les opcions de contactes on accedim a la dades de la llibreta, o llibretes d'adreces , adjunts on posarem els arxius que vulguem enviar, i el botó de guardar que guarda el nostre missatge en esborranys.


Contactes

Contactes obri una nova pantalla on a dalt trobem les opcions, a l'esquerra les llibretes d'adreces, a la dreta els contactes de la llista seleccionada i sota les dades dels contactes, o si és una llista els contactes que hi ha dins d'ella.

Baix a l'esquerra estan les tres maneres que hi ha d'afegir els destinataris als missatges: Para, és a qui va dirigit, Cc és amb còpia a, i Cco amb còpia oculta. En punxar en aquestes opcions s'afigen els contactes al correu, quan acabem d'afegir els contactes tanquem aquesta finestra. 


Adjuntar un arxiu
Afegir un adjunt

Per a adjuntar un arxiu, premem el botó adjuntar i ens apareixerà a la dreta de la pantalla el botó examinar mitjançant el qual cerquem en el nostre ordinador l'arxiu, i així anem afegint tots els arxius que necessitem fins a arribar al límit de capacitat.

Eliminar un adjunt afegit per error


Per a eliminar un arxiu que s'ha adjuntat posem el ratolí sobre el, i ens apareixen mes opcions com esborrar, seleccionar tot o adjuntar fitxer(s). La finestra d'adjuntar apareixerà sempre que tornem a prémer sobre el botó adjuntar.
Guardar un missatge

Quan vulgues guardar un missatge, prem sobre el botó guardar i se't crea un correu en la carpeta esborradors. Si mentre redactes un correu ho guardes diverses vegades es guarda la ultima versió que has guardat i no totes. Una vegada guardat el correu si modifiques o encara que elimines un arxiu adjunt de l'ordinador es mantindrà en el missatge.
Opcions en els missatges

Les opcions dels missatges són el justificant de recepció i la prioritat. Si no especifiquem gens, per defecte es mana sense justificant de recepció i amb prioritat normal.
Enviar

Quan hàgem completat el missatge premem la icona d'enviar, situat a dalt en la barra de les opcions el primer. En prémer el missatge s'envia i es tanca la finestra automàticament.

Llibreta d'adreces


En la llibreta d'adreces guardem les adreces electròniques, i altres dades com a adreça o telèfon, dels nostres contactes. En seleccionar la llibreta d'adreces del menú ens apareixen les següents opcions :


La pantalla de la llibreta d'adreces aquesta dividida en dues parts, la de l'esquerra on apareixen les llibretes i les seues opcions, i la de la dreta on es mostren els contactes de la llibreta seleccionada. Si seleccionem un contacte ens mostra totes les dades del contacte seleccionat.

Crear contacte

L'opció de crear contacte ens obri una finestra nova on introduir les dades. En la nova pantalla trobarem un desplegable amb les llibretes d'adreces disponibles, així triem que llibreta volem incloure el nou contacte. La primera solapa ens mostra les dades del contacte.

En la segona podem classificar els contactes per categories, per a açò apareix una una barra blava que en seleccionar-la ens mostra un desplegable amb les diferents categories per les quals classificar el nou contacte.

La següent pestanya permet guardar les adreces personals i de treball.

I en l'última pestanya tenim Altres dades que també poden ser d'interès.

Quan tinguem les dades farcides estrenyem el botó guardar i es crearà el nou contacte. D'aquesta mateixa manera podem crear quants contactes necessitem.


Crear una LLISTA

La següent opció és Crear llista. Amb aquesta opció vam crear una llista de contactes. La llista ens facilita incloure tot un grup de destinataris en una única operació, en lloc d'afegir un a un els contactes. Per a crear una llista anirem a l'opció crear llista i se'ns obrirà una finestra nova.

En aquesta finestra nova posem el nom de la llista i una descripció, i afegim els contactes amb el botó . Ens apareixerà una cel·la per a emplenar on escrivim l'adreça del contacte. Si el contacte existeix en la nostra llibreta ens ho autocompletará automàticament.

Si no existeix en la llibreta hem d'escriure l'adreça sencera. Per a esborrar alguna adreça de la llista el que hem de fer és seleccionar-ho i donar-li al botó -. Quan tinguem la llista com volem li donarem a %o201CGuardar%o201D i es crearà la llista que s'agregarà juntament amb la resta de contactes a la nostra llibreta d'adreces. 

Quan seleccionem la llista ens apareix el nom, l'àlies, la descripció i les adreces de correu que tenim en la llista. Si punxem sobre una adreça de correu de la llista se'ns obri una finestra nova per a manar un correu a aquesta adreça.


Modificar

L'opció modificar serveix per a editar els contactes o les llistes de contactes. Per a editar-los també pots fer doble clic sobre el contacte i en els dos casos s'obrirà una finestra nova on podem modificar les dades.
Redactar

L'opció redactar serveix per a redactar un correu nou. Açò ja ha sigut explicat.
Borrar


L'opció Esborrar serveix per a esborrar els contactes o les llistes. Quan tens seleccionat un contacte si prems el botó esborrar t'ix un missatge de confirmació.

En confirmar el missatge s'esborrara el contacte.


Recarregar

Aquesta opció torna a carregar els contactes de la llibreta d'adreces seleccionada i així veure si s'ha modificat algun contacte. Açò serveix per a les llibretes de contactes compartides, si un altre usuari modifica, afig o esborra algun contacte, en recarregar veuríem les modificacions.
Llibretes d'adreces

Les llibretes d'adreces són grups de contactes que podem compartir amb altres usuaris. Les llibretes, que estan en la part esquerra de la pantalla, on ens apareixen juntes les pròpies i les que ens han compartit altres usuaris.
Crear

Per a crear una nova llibreta d'adreces seleccionem l'opció %o201CCrear llibreta d'adreces%o201D i ens apareix un missatge en la pantalla. Ací escriurem el nom de la nova llibreta d'adreces i quan donem a l'OK es crearà la nova llibreta. Aquesta nova llibreta no té contactes, estarà vacia.
Subscriure's a una llibreta

La subscripció a llibretes és la manera de compartir llibretes amb altres usuaris. Així podem veure si un usuari té compartida alguna llibreta i subscriure'ns a ella. Per a afegir una subscripció anar a la icona i en seleccionar-ho s'obri una finestra nova. Quan apareix la finestra escriure el nom de l'usuari en la casella de la lupa, que serveix per a cercar, i mentre cerca en la cantonada dreta apareix una roda girant que indica que aquesta cercant. En la cerca es poden indicar dos filtres, l'adreça, o la categoria, amb la qual tenim al contacte en alguna de les nostres llibretes.

Quan selecciones un contacte dels quals ha trobat i ho desplegues poden aparèixer dues coses, una llibreta que indica que la llibreta aquesta compartida, o una bola verda que vol dir que la llibreta no aquesta compartida. Quan tinguem la llibreta seleccionat i tenint permisos, premem el botó afegir i la llibreta s'afegirà a les nostres llibretes. Una vegada agregada la llibreta a les nostres llibretes ja podem usar-la amb els permisos que ens haja donat el propietari.


Opcions de les llibretes d'adreces

Si seleccionem una llibreta d'adreces i cliquem sobre el botó dret del ratolí, ens mostra una sèrie d'opcions que es poden fer sobre la llibreta seleccionada.

Algunes de les opcions que ens mostra són les mateixes que les que es mostren en la barra de comandos, com modificar, crear contacte, crear llista, i esborrar.

L'opció d'exportar llibreta d'adreces guarda un arxiu amb el nom de la llibreta seguit de l'extensió .ldif. Aquesta operació serveix per a importar els contactes de SOGo a un altre gestor de correu que admeta el format LDIF.

Importar Contactes, és l'opció inversa d'exportar, si tens un arxiu amb l'extensió .ldif o vCard pots importar a una llibreta els contactes d'altres programes. Quan selecciones l'opció t'ix un dialogue que sol·licitarà les dades necessàries per a la importacion. Per a importar seleccionar l'arxiu amb el botó "Examinar..." Quan tingues l'arxiu el boton "Cargar", i quan acaba de fer la importació et diu el numere de contactes que s'han importat. Prems "Hecho" i es tanca l'entrepà.

L'opció "Compartir" serveix per a compartir una llibreta nostra amb altres usuaris. Per a açò anem a l'opció compartir i se'ns obri una nova finestra. Per defecte ens ixen els permisos per a "Cualquier usuari autenticat" negats, açò vol dir que no compartim la llibreta amb ningú. Si modifiquem aquests permisos, s'aplicaren a tots els usuaris. Si pel contrari el que volem és que solament uns usuaris en particular tinguen accés a la nostra llibreta, hem d'anar a "Añadir..." i se'ns obrirà una nova finestra on cercarem els usuaris amb qui compartir la llibreta. Utilitzem el botó "Añadir" per a anar afegint usuari a usuari, i quan acabem tanquem la finestra i veurem com la finestra anterior mostra tots els contactes que hem indicat. Si fem doble clic sobre un dels contactes veiem els permisos amb els quals gestionarà cada usuari la llibreta compartida. Un altre usuari podrà tenir permís únicament de lectura, o podrà modificar, o esborrar els contactes de la llista segons li hàgem autoritzat.

Per a eliminar de la llista un contacte hem de seleccionar-ho i anar al botó esborrar amb açò s'elimina automàticament de la llista. 


Calendari

En seleccionar el calendari en el menú ens mostra les opcions:


La pantalla del calendari està dividida en dues regions, l'esquerra amb un calendari amb la data actual, els nostres calendaris personalitzats i els compartits, i sota les tasques corresponents. A la dreta la vista del mes actual on es veuen els esdeveniments de tots els calendaris, a dalt ens ix un resum dels esdeveniments mes pròxims.

Nou esdeveniment


Per a crear un nou esdeveniment podem seleccionar abans en què calendari volem crear l'esdeveniment. En seleccionar un nou esdeveniment se'ns obri una nova finestra on escrivim les característiques de l'esdeveniment. Si el calendari que hem seleccionat no és el que volíem podem modificar-ho, indicar la franja horària de l'esdeveniment, fer-ho com a esdeveniment programat, i especificar amb quant temps d'antelació volem que ens avise de l'esdeveniment.


Les notificacions poden ser: alarma i email.

Funcionen les notificacions per email en els esdeveniments, però NO funcionen en les tasques perquè és un BUG del programa SOGo que sembla que fins i tot no està resolt en cap de les versions existents, a data 6/10/2021.

En el cas de les alarmes funciona tant en esdeveniments com en tasques, amb avís personalitzat o no.


Convidar assistents


A un esdeveniment es poden afegir assistents, la qual cosa vol dir que en el calendari de les persones convidades els apareixerà l'esdeveniment. Per a convidar un assistent a un esdeveniment seleccionem l'opció "Invitar assistents" i s'obri una nova pantalla on podem seleccionar assistents i veure la seua disponibilitat. També podem modificar el tipus d'assistent que serà ( assistent, assistents opcionals, no assistent o president), per a modificar-ho punxem sobre la icona i així anirà canviant el tipus d'assistent. També podem veure el calendari d'aqueix dia per a un assistent, segons el color en el qual apareixen les hores estan lliures, ocupades o no es té informació.

Des d'aquesta pantalla es pot modificar el dia i l'hora, bé des de l'opció d'a baix a la dreta que és un calendari, o amb les dues opcions que ens apareixen a dalt a la dreta la qual modifica les hores cercant els buits lliures directament.

en l'horari.



Podemos configurar los intervalos que queremos conocer:

De esta manera busca en el calendario de todos los contactos asistentes los huecos libres. Las horas que nos propone son las que aparecen bajo el calendario y también son las que quedan debajo la barra roja. Cuando tengamos configurado nuestro evento pulsamos el botón OK y volveremos a la pantalla anterior donde nos pondrá los datos de los asistentes que hemos añadido.

Privacidad

Podemos definir la privacidad del evento seleccionando la opción “Privacidad” donde se nos desplegarán las opciones que podemos seleccionar. Estas opciones se pueden configurar cuando compartes el calendario con un usuario.
Adjuntar

Nos saldrá un cuadro donde escribimos la URL que queremos compartir. Cuando hallamos terminado de escribirla aceptamos y nos mostrará el enlace: Los eventos nos quedarán de la siguiente manera. Nosotros que podemos editar el evento lo vemos como la imagen de la izquierda y el usuario invitado lo ve como la imagen de la izquierda. El usuario con el circulo verde ha confirmado la asistencia, el usuario con el circulo amarillo no ha confirmado, el usuario que tiene el circulo rojo es que no va a asistir al evento, y el blanco que queda pendiente de respuesta.


Nova tasca


Si volem crear una nova tasca en el calendari anem a l'opció nova tasca.

S'obrirà una nova finestra amb les opcions de la nova tasca que són similars a les opcions dels esdeveniments, però tenim a més un estat de la tasca i un percentatge per a indicar que situació es troba. Les tasques no es comparteixen amb altres usuaris però si podem indicar-li el nivell de privadesa i adjuntar un enllaç. Quan tinguem configurada la tasca anem al botó guardar i tancar, i tornarem a la vista anterior. En aqueixa pàgina apareix el llistat de tasques. Podem editar la tasca fent doble clic sobre ella. Podem assignar-li una tasca a un altre usuari quan tinguem permisos sobre el calendari de l'altre usuari. Quan assignem la tasca a un altre usuari perdrem poder modificar-la.


Les notificacions poden ser: alarma i email.

Funcionen les notificacions per email en els esdeveniments, però NO funcionen en les tasques perquè és un BUG del programa SOGo que sembla que fins i tot no està resolt en cap de les versions existents, a data 6/10/2021.

En el cas de les alarmes funciona tant en esdeveniments com en tasques, amb avís personalitzat o no.


Anar a avui


L'opció "Ir a avui" ens porta al dia actual quan estem en qualsevol data del calendari 

Vista diària


Aquesta opció el que fa és modificar la vista del calendari per a veure el dia sencer. La línia roja és l'hora actual.


Vista setmanal


Aquesta opció el que fa és modificar la vista del calendari per a veure una setmana completa. La línia roja és l'hora actual i el dia marcat en taronja és el dia actual.


Vista mensual

Aquesta opció el que fa és modificar la vista del calendari per a veure el mes sencer. El dia marcat en taronja és el dia actual.


Esborrar


Per a esborrar un esdeveniment o una tasca cal seleccionar l'element a eliminar i donar a l'opció Esborrar. Llavors ens eixirà un avís per a confirmar si volem esborrar-ho. En confirmar-ho s'eliminarà definitivament el nostre element.


Recarregar


L'opció recarregar serveix per a actualitzar la informació que pugues haver-se canviat, com els esdeveniments en els calendaris d'altres usuaris.

Opcions dels calendaris


Quan anem a la pestanya dels calendaris, veiem les opcions que tenim

Nou calendari


Per a afegir un nou calendari utilitzem l'opció corresponent, i ens mostrara un quadre on inserim el nom del calendari. En acceptar se'ns crearà automàticament el calendari afegint-se a la llista dels quals ja teníem.

Subscriure's a un calendari web



Per a subscriure's a un calendari web seleccionem l'opció i ens mostrarà un quadre on hem d'inserir la URL del calendari a importar. Aquesta adreça ens la facilitarà el gestor de correu web. Un exemple d'açò entre Sogo i Gmail seriosa:

Accedim al nostre compte de Gmail i anem al calendari. Anem a la configuració del calendari i anem a l'opció de calendaris on ens mostra els calendaris que tenim Anem a les opcions de compartir en el calendari que vulguem

En aquestes opcions hem de posar l'adreça de correu amb la qual volem compartir (l'adreça que usem en Sogo), en el desplegable de la dreta seleccionem els permisos que li volem donar, i premem "Añadir persona" per a finalitzar.

Guardem els canvis i anem a l'opció detalles del calendari. En l'opció Adreça privada seleccionem ICAL i ens mostrarà una adreça que és la que hem de pegar en el Sogo. Premem Ok i ens carregarà el calendari.


Donar-se d'alta en un calendari


Per a donar-nos d'alta en un calendari d'un altre usuari seleccionem l'opció i ens mostrarà el cercador. Ací escrivim el nom de la persona que volem cercar i ens mostrara per aqueix nom les persones que coincideixen.

Despleguem l'usuari i seleccionarem el calendari al que vulguem donar-nos d'alta. Quan no tenim permisos per a donar-nos d'alta en el calendari ens mostra un punt verd. Quan tenim seleccionat el calendari que volem agregar donem al botó afegir i repetim l'operació amb tots els calendaris que vulguem, i quan acabem tanquem la finestra i veurem que on teníem els nostres calendaris ara també estan els nous.

Esborrar un calendari


Per a esborrar un calendari hem de seleccionar-ho i prémer la icona d'eliminar. Quan anem a esborrar-ho ens mostrarà un avís de confirmació, per a eliminar-ho hem de seleccionar “Si”.

Preferències

Quan seleccionem les preferències ens obri una nova finestra on podem modificar la configuració que tenim en el nostre webmail, incloent els comptes de correu, la llibreta d'adreces o els calendaris.


General

En les opcions generals podem canviar l'idioma, la zona horària, el format de data i hora i que mòdul s'obri per defecte quan obrim Sogo.

Opcions del calendari


En les opcions del calendari podem canviar la configuració de la setmana, l'horari que veiem com a disponible en els calendaris ( p.i. jornada laboral), el començament de l'any i les categories per a etiquetar esdeveniments, que podem crear, eliminar, o modificar el color amb el qual representen.
Opcions de contactes

Ací podem modificar les categories amb les quals classifiquem als contactes, podem esborrar i afegir mes categories segons necessitem.

Opcions de correu

Ací tenim les opcions del correu electrònic. En el cas que tinguem mes carpetes en la bústia podem seleccionar si volem que ens carregue totes les carpetes o solament les seleccionades amb l'opció "Mostrar només bústies subscrites". Podem ordenar els missatges per tema en l'opció "Ordenar missatges per temes" i apareixeran ordenats com si es tractara d'una llista de correu. Es pot modificar la freqüència amb la qual es comprova el servidor en cerca de nou correu. En la reexpedició de missatges es pot configurar com a arxiu adjunt o incorporat amb el nou missatge, damunt o sota el text que es va a introduir. Si tenim una signatura podem indicar on volem que aparega. El format que volem per al nostre missatge (Text pla o HTML). I els filtres que es poden posar als missatges per a arxivar, marcar, guardar, descartar i enviar. Una altra de les possibilitats del Sogo és la classificació automàtica del correu. Per a açò es creen regles que s'apliquen als missatges rebuts per a realitzar certes accions sobre ells.

Primer hem de posar un nom al filtre que anem a crear. I després definirem les condicions que han de complir els missatges, per a açò indicarem el valor d'un o mes camps del missatge, i les regles de combinació. Amb açò seleccionem els correus als quals li va a afectar el filtre. Per a agregar mes d'un criteri seleccionem el mes i quan volem eliminar , tenint seleccionada la regla, li donem al botó menys i així s'eliminarà.

Ara anem a definir les accions que volem que es facen sobre els missatges seleccionats.

  • Reexpedir el missatge a: amb açò podem reexpedir un correu quan ens arriba a la bústia a una altra adreça de correu, per a reexpedir a diversos correus hem de posar una entrada per cada correu.
  • Descartar el missatge el que fa és esborrar-ho. 
  • Guardar el missatge, guarda els missatges seleccionem. 
  • Envia un missatge de rebot: Quan arriba un correu retorna una resposta automàtica amb el text que hem d'escriure sota. ·
  • Arxivar el missatge en: Dóna l'opció de guardar el missatge en una carpeta diferent a la predeterminada.

  • Marca el missatge amb: Marca el missatge amb l'etiqueta que li assignem. 
  • Parar els filtres, serveix perquè deixen d'actuar els filtres que hem posat sobre el missatge seleccionat. 


Quan acabem donem al botó Guardar i tancar i en la finestra anterior ens apareixerà el nostre filtre amb l'opció d'activar-ho i ordenar-ho respecte a la resta de filtres. Per a agregar un filtre nou donem al botó mes i per a eliminar seleccionem la regla i premem al botó menys. Recorda activar la regla i guardar sempre en finalitzar.

Comptes IMAP

En aquesta opció accedim a la configuració del compte principal, i a més podem afegir noves expliques IMAP que es consultaran des del Sogo.

Podem configurar és el justificant de recepció.

Per defecte aquesta bloquejat l'enviament de justificant de recepció però podem permetre-ho per a alguns missatges, depenent del domini i de qui vagen enviats.




SERVEI D'INFORMÀTICA - UNIVERSITAT DE VALÈNCIA