(VA) OFFICE 365 - Gestionant el meu compte Microsoft

Els comptes de la UV i Microsoft no tenen perqué ser iguals. No ho oblides. Els teus credencials UV son gestionats pels servidors de la Universitat, però el de Microsoft i altres proveidors mantenen acords de llicenciament amb el seu programari, i els credencials son gestionats per aquestos proveidors. 

Encara que el identificatiu siga l'adreça de correu, les contrasenyes de tots els comptes deuen ser diferents.

La contrasenya de la UV NO es la de Microsoft(guiño)

Si tens cap problema amb la teua contrasenya per a l'Office365

Qualsevol PDI, PAS o alumnat de la Universitat de València, pot sol·licitar una llicència d'Office 365 als termes de condicions legals de l'acord de Microsoft a la UV.

Per a això, ha d'accedir al portal de distribució de programari de la UV, https://software.uv.es i en la pàgina principal fer clic sobre la icona superior titulada MSOffice 365, tal com es mostra en la següent pantalla:


Ara farem clic en Eines per a MS365 i se'ns demanarà a continuació els nostres credencials de persona usuària de la UV, compte o nom d'usuari i contrasenya (de correu UV):
Introduirem les nostres credencials i passarem a la següent pantalla:


En el cas que ja tinguéssim compte d'Office 365 en la columna Dades compta MS365 se'ns mostraria l'usuari, el nom i cognom (com és el cas de la captura exemple en el qual hem ombrejat les dades).


Com crear el meu compte Office 365?


Seguint els passos anteriors, i en cas que no tinguem compte Microsoft, la columna 1 estarà buida; farem clic a Crear usuari en MS Office 365, amb el que passarem a la següent pantalla:Prement sobre Accedir confirmem que hem llegit i acceptat les condicions d'ús de la llicència d'Office 365.

Automàticament es genera el nostre compte i el sistema ens enviarà al nostre email de la Universitat les credencials d'accés.

Una vegada tinguem les credencials accedirem a la web https://portal.office.com i ja podrem iniciar sessió, i utilitzar les aplicacions disponibles.

Com puc reiniciar la meua contrasenya Office 365?


Si ja disposàvem d'un compte però no recordem la nostra contrasenya d'Office 365, des de la mateixa pàgina en la qual es pot sol·licitar la creació d'un compte, podem sol·licitar el canvi de la contrasenya:


Prement el botó de Reinicialitzar i enviar la contrasenya de MS365 el sistema ens genera una nova contrasenya temporal que és enviada al nostre e-mail de la Universitat de València.

Una vegada rebuda la contrasenya s'haurà d'iniciar sessió en https://portal.office.com introduir l'usuari i contrasenya temporal rebuda, després d'aquesta primera identificació el sistema obligarà l'usuari a canviar aquesta contrasenya per una altra de la seva elecció.SERVEI D'INFORMÀTICA - UNIVERSITAT DE VALÈNCIA